Background image

Nieuws

Vleddermarkten 2021

Deze zomer staan de Vleddermarkten weer op het programma op de dinsdagen van 14.00-21.00 uur, er is dan ook kinderrommelmarkt van 18.00-20.00 uur.   Noteer de volgende data alvast in uw agenda! 13, 20, 27 juli 3, 10, 17 augustus

Hallo Dorpsgenoten,

Even een berichtje van de Stichting Aktiviteiten Vledder. Onze handen jeuken om weer vol enthousiasme iets voor het dorp te gaan organiseren. Helaas zijn er vele beperkingen en één daarvan is het bij elkaar brengen van groepen mensen, hoe klein ook. ... Lees meer »

75 jaar vrijheid

2020, het jaar dat we vieren dat Nederland  75 jaar geleden werd bevrijd.  En 75 jaar laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 17 april worden er de vrijheidsspelen georganiseerd. Meerdere partijen waaronder Stichting Aktiviteiten Vledder hebben de handen in ... Lees meer »

Leuk nieuws! PUBQUIZ

Organiseren van grote activiteiten kunnen we helaas nu niet gezien het Corona virus maar dat betekend niet dat we stil zitten. We zijn druk bezig geweest met het organiseren van een PUBQUIZ. Met dank aan Andries Ophof kunnen we vertellen dat we ... Lees meer »

*** Nieuws***

Beste inwoners van Vledder en omstreken, Onze dorpsgemeenschap ondervindt, net als de rest van de wereld, consequenties van het vreselijke Corona virus. Het leven wat we kennen, is opeens kwetsbaar en niet meer zo vanzelf sprekend.Maatregelen worden er getroffen, om met ... Lees meer »

Pagina 1 van 212